Rólunk

Könnyűszerkezetes és energiatakarékos SIP házak szerkezet- és kulcsrakészen.
Kecskemét és vonzáskörzetében Költözzma minőség mellett.MINŐSÍTETT PANASZMETNES VÁLLALKOZÁS


Tripla A (AAA) minősítés: A Költözzma Kft. büszke az elért eredményeire. Egy újabb ok amiért egyre többen velünk építtetik fel leendő SIP házukat. A minősítés az Építkezők Országos Egyesülete által végzett, szisztematikus és dokumentált folyamat, amely megállapította, hogy a Költözzma Kft. az Építkezők Országos Egyesülete – Ellenőrző és Minősítő Testülete vizsgálata során AAA besorolást kapott.

Kapcsolat

OPTEN KFT. MINŐSÍTÉS 2021


Költözzma csapata az Ön garanciája! Cégünk az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a velünk való üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent az Ön részére.

Minősítés

ISO 9001 & 14001 minden munkafolyamatnál.


Cégünk fal- és fedélszerkezeti rendszerek gyártása, építőipari generálkivitelezés területén integrált minőség-, és környezetmenedzsment rendszert vezetett be és alkalmaz.

Minősítés

A tanúsítvány az ügyfelekhez való készséges hozzáállás, valamint a kifogástalan munkavégzés ékes bizonyítéka. Az új technológiáknak köszönhetően az ügyfelek sokkal, több információval rendelkeznek a termékekről, szolgáltatásokról, vállalkozásokról vagy az intézményekről. A tudatos fogyasztók információkat gyűjtenek azokról a cégekről, melyektől vásárolni szeretnének. Értelemszerűen tudni akarják, hogy az adott vállalkozás mennyire megbízható, nem kevés szabadidőt áldozva erre, mindehez természetesen a világhálót használva.

AAA vállalkozás
HÍVJON MOST!